Cégre szabott ajándék

Egyedi plüssök

 

Egyedi plüssfigurák gyártása

 

 

Mi, az Adicus Kft-nél nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy partnereink reklámtárgy-igényét a lehető legszélesebb körben tudjuk kielégíteni, így kiemelt figyelmet fordítunk a velünk megosztott elképzelések megtervezésére és kivitelezésére is.

Széleskörű gyártói kapacitással a hátunk mögött a legapróbb dolgoktól a komolyabb előkészületeket, tervezést igénylő, teljesen egyedi reklámajándék termékek megalkotásában is segítséget nyújtunk, legyenek azok bármilyen alapanyagból (készítettünk már egyedi 1 méter magas 3D kirakóst villanyoszlopról mintázva, vagy miniatürizált plüss autót, de megjelenítettünk mesefigurákat és kabalafigurákat is fémből, textilből, fából, műanyagból, mindig a megrendelőink elképzelései alapján).

Elsősorban cégek érdeklődését, ajánlatkérését, megrendeléseit várjuk, mert a játékok minimális gyártási mennyisége általában 500 db.

Plüssjátékok gyártásához az európai uniós jogszabályokkal összhangban kizárólag új alapanyagokat használunk fel, és minden egyes elkészült terméket bevizsgáltatunk, hogy minden felmerülő követelménynek maradéktalanul eleget tegyen. Teszteljük a teljesség igénye nélkül például az anyagok minőségét, a felhasznált festékanyagok károsanyag-tartalmát éppúgy, mint az elkészült játékok tartósságát, a varrások minőségét, a töltet és a kész játék gyúlékonyságát, szakíthatóságát. Amikor az Adicust választja egyedi plüss megvalósítására, biztos lehet benne, hogy a biztonságot választja!

Plüsseink széles körben bizonyítottak, éppúgy megállják a helyüket gyermekjátékként akár a legkisebb korosztályok igényeire szabva, mint gyűjtői darabokként felnőtt célközönségnek szánva. Széleskörű szín- és anyagválasztékunk lehetővé teszi, hogy a legpontosabban adjuk vissza ügyfeleink elképzeléseit. Igény esetén a tervezés folyamatába is bekapcsolódunk.

Amennyiben cégének olyan logója, kabalája vagy megjelenéséhez köthető terméke van, melyet szívesen látna viszont plüss figura formájában, nem kell tovább keresnie, küldje át elképzelését és rövid határidővel megvalósítjuk azt!

Normál és extra puha plüss anyagokból, hímzett, szitanyomott, szublimált logóelhelyezéssel, egyedi bevarrt címkével alkotunk egy papírra vetett ötletből háromdimenziós, szerethető, kézzel fogható ajándékot.

Várjuk szíves megkeresését!

 

Kérdése van?

06-1/ 204-7841

06-1/ 204-7842


adicus@adicus.hu

 

Partnereink