Cégre szabott ajándék

Megrendelés és vásárlási feltételek

Tisztelt Partnerünk!

Köszönjük bizalmát, mellyel megtisztel bennünket azzal, hogy termékkínálatunkból rendelni kíván.

Kérjük, megrendelését írásban, levélben vagy e-mailen juttassa el hozzánk. A megrendelés az Adicus Kft által visszaküldött igazolás után lép életbe, melyben rögzítve van minden, a megrendeléssel kapcsolatos feltétel. A megrendelés visszaigazolásában szereplő szállítási határidő az előleg kifizetésének és a látványtervek elfogadásának időpontjától számít. A megrendelésben kérjük mellékelni az emblémát, az esetleges felirat szövegét és elhelyezését, betűtípusát, méretét és színét, ezek hiányában nem tudjuk elkezdeni az emblémázást. Kérésére az emblémázásról látványtervet készítünk Önnek.

Az oldalunkon és a katalógusokban található minden tájékoztató jellegű egységár ÁFA nélkül értendő, nettó egységár! Kérje pontosabb tájékoztatásunkat, és részletes ajánlatunkat a megrendelni kívánt mennyiség ismeretében.

Az egyszeri megrendelés minimális értéke nettó100.000 Ft. Egyedi termékek minimális megrendelési mennyiségéről tájékozódjon ajánlatkérésében. Egyedi plüssök és egyéb kivitelezésű modellek minimális rendelési mennyisége általánosan 500 db, pendrive termékek esetében általánosan 50/100 db. Egyedi termékek esetén a mintadarab elkészítése előtt tájékoztató ajánlatot tudunk adni, mely a végleges, elfogadott mintadarab alapján kerül pontosításra.

Nagyobb összegű megrendelés esetén kérje ajánlatunkat.

Emblémázás:

Az általunk forgalmazott ajándéktárgyak emblémázását a termék sajátosságait figyelembe véve az alábbi módokon tudjuk megvalósítani:

tamponnyomás

szitanyomás

gravírozás

3D gravírozás

hímzés

szublimáció

fotónyomtatás

UV LED emblémázás

digitális nyomtatás

A kiválasztott termékek emblémázásával kapcsolatban kérésére további információval tudunk szolgálni.

Amennyiben bővebb információra van szüksége, forduljon hozzánk bizalommal! Amennyiben katalógusainkban nem találta meg az Ön igényeit minden szempontból kielégítő megoldást, kérje egyedi ajánlatunkat!

Kérdése van?

06-1/ 204-7841

06-1/ 204-7842


[email protected]

 

Partnereink